• Stort sortiment
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
Rea 20-70% & fri frakt. Kod: FRIFRAKT04
Tillbaka
Home  Padel  Padelracket  Varlion LW Prisma Airflow W, Padelracket

Varlion LW Prisma Airflow W, Padelracket

Varlion
-47%
Varlion LW Prisma Airflow W, Padelracket
Varlion LW Prisma Airflow W, PadelracketVarlion LW Prisma Airflow W, PadelracketVarlion LW Prisma Airflow W, PadelracketVarlion LW Prisma Airflow W, Padelracket
Beskrivning

Beskrivning

LW (Lethal Weapon) är ett padelracket för professionella nivåspelare med en rund form, vars främsta kännetecken är kontroll.

Airflow-tekniken utvecklades i Radio Collection 2022-racketarna, nu förnyades den med en ny kärnkonstruktion för nya AIRFLOW 2023 inklusive det avlånga och cirkulära hålsystemet som används i Radion. Denna nya konstruktion, enligt alla tester som utförts med amatör- och PRO-spelare, förvandlar racketen till ett utmärkt verktyg för medel- och högnivåamatörer, eftersom det är ett racket som verkligen hjälper till att få mer kraft i alla sina slag.

Detta racket på professionell nivå har PRISMA-ramen, med vilken vi lyckas minska ramens kontaktpunkt mot väggar och ytor med 90%, samt 10% luftmotstånd. Allt detta innebär bättre manövrerbarhet av racketen och större accelerationskapacitet vid träffar.

Å andra sidan har vi förstärkt dess ömtåligaste spets (huvudet) med en självhäftande stötfångare som anpassar sig perfekt till dess form, Prisma-stötfångaren. Detta täcker inte bara ramen utan också dess anslutning till racketens plan.

En annan nyhet i 2023-kollektionen kommer att vara den grova strukturen på planet som heter Slice, som har designats och utvecklats med en serie böjda linjer som får bollens yta att haka mer fast i dem. I dessa racketar är roughen mer uttalad än i alla racketar i Summum 2022-serien.

Dessutom, för att eliminera påverkan av temperatur på rackets material, har denna modell tillverkats med två typer av gummi: en mjukare, kallad "W", rekommenderas att användas vid låga temperaturer eller upp till 25ºC / 77ºFF; och en hårdare, kallad "S", rekommenderas att användas vid temperaturer över 25ºC / 77ºF.
Av denna anledning rekommenderar vi att bära båda racketarna i väskan så att spelaren använder en eller annan modell, beroende på omgivningstemperaturen.

Som namnet antyder inkluderar Maxima Summum Prisma Summum-teknologin i sin konstruktion, som är baserad på summan av flera faktorer:

– Ett längre grepp än vanligt för att ge spelaren ett mer bekvämt och professionellt grepp, och även för att underlätta för den som använder båda händerna vid backhandsskott.

- En 1 cm längre slagyta.

– Och Wings Diffuser-tekniken i hjärtat, med en aerodynamiskt förbättrad diffusor, som ger mer manövrerbarhet och precision.

Och slutligen är det värt att lyfta fram Handlesafety-tekniken, ett nytt säkerhetssystem för handtaget. Normalt i alla racketar kommer repet ut från ett centrerat hål som är fäst i handtagsramen med hjälp av en stift, nitar, spikar etc. Men med detta system går repet genom handtagets två väggar och kommer ut på båda sidor av spetsen, vilket ger 100% säkerhet och komfort till greppet.

Funktioner

  • Form: Rund
  • Typ av spel: Främst kontroll
  • Nivel: Professionell
  • Linje: Premium
  • Balans: Låg
  • Typ av kärna: Hård kärna för -25ºC/-77ºF
  • Huvudmaterial: Kolfiber
  • Handtag: 14,5 cm
  • Ram: Prisma ram
  • Hjärtkonstruktion: Med diffusor
  • Grov struktur i ytan: Ja, textur SLICE 2023. Mer anmärkningsvärd och inbäddad i själva bladets form.
  • Självhäftande stötfångare: Ja
  • Skal: Ja, Summum Pro-fodral ingår
  • Samling: 2023/2024
  • Vikt: Från 350 till 375 gr.
Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerTGV2301012851OS.RK
EAN-kod8401010262150
VarumärkeVarlion
Form 

Form

Det finns olika former på padelracketar, och vilken form du väljer beror på dina personliga preferenser och spelstil. En rund form ger en jämn fördelning av vikten runt hela racketen, vilket kan vara bra för spelare som vill ha en bra balans och kontroll. Droppformade racketar har en mer aerodynamisk form, vilket kan ge lite extra kraft och precision när du slår bollen.
Diamantformade racketar har en liknande form som teardrop-racketar, men med en mer markant spets på ena änden. Detta kan ge lite extra kraft och kontroll när du slår bollen.

Oavsett vilken form du väljer är det viktigt att du känner att racketen känns bekväm att hålla i och att du har bra kontroll när du spelar.
Rund
NivåAvancerad
ViktgruppTungt
BalansLåg
EgenskaperKontroll
[No translation] ?

Toppsäljare inom padelracket

-66% Nox X-One, Padelracket
279 kr
819 kr
Kampanj
-70% RS Cobra Womens Ice Edition, Padelracket
379 kr
1 249 kr
Kampanj
-69% Adidas Metalbone #Greenpadel, Padelracket
839 kr
2 699 kr
Kampanj
-52% STIGA Art, Padelracket
1 195 kr
2 499 kr
Kampanj
-70% Adidas Metalbone Youth 3.1, Padelracket
455 kr
1 499 kr
Kampanj
-38% Adidas Metalbone HRD, Padelracket
2 739 kr
4 399 kr
Kampanj
-54% Babolat Storm, Padelracket
459 kr
999 kr
Kampanj
-40% Babolat Veron Counter, Padelracket
1 553 kr
2 599 kr
Kampanj

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Tengo behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Tengos integritetspolicy.

  • Många leveransalternativ
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan