• Stort sortiment
  • Nordens äldsta racketsportspecialist
  • Suverän kundservice
Rea 20-70% & fri frakt. Kod: FRIFRAKT04
Tillbaka
Home  Padel  Padelracket  Varlion Maxima Summum Soft, Padelracket

Varlion Maxima Summum Soft, Padelracket

Varlion
-43%
Varlion Maxima Summum Soft, Padelracket
Varlion Maxima Summum Soft, PadelracketVarlion Maxima Summum Soft, PadelracketVarlion Maxima Summum Soft, Padelracket
Beskrivning

Beskrivning

Máxima Summum Prisma Soft 2023.

Skaffa det exklusiva racket som vi har tillverkat för World Padel Tour Human Padel Open, ett racket som har designats och tillverkats endast för detta evenemang. Endast 750 enheter av en numrerad serie kommer att vara tillgängliga.

Maxima är en modell som föddes 2020 från sammansmältningen mellan LW (rundad form skapad 1995) och Avant (droppform skapad 2009). Som ett resultat uppnådde vi en rundad droppformad racket, designad för spelare som söker kontroll i sitt spel utan att tappa kraft.

Den är gjord med en dubbelriktad koltuber och Hypersoft-skumkärna med medelhårdhet - motsvarande vår vinter och sommar (W/S). Kärnan är laminerad med ett vävt lager av 12K kolfiber, ett andra lager av slätvävt 3K kolfiber och ett tredje lager av tunn glasfiber. Dess kärna och ram är förstärkta med 3K slätvävd kolfiber. Alla dessa material är impregnerade med Varlions exklusiva VAR-FLEX epoxiharts för maximal elasticitet och styrka, och belagda med ett lager titandioxid.

Tack vare Aerodynamisk borrning reduceras turbulensen, vilket ger större motstånd i kärnan och större stabilitet under träffen, vilket gör att mitten av racketen böjs mindre. Detta genererar en ökning av racketens sweet spot.

Detta racket på professionell nivå har PRISMA-ramen, med vilken vi lyckas minska ramens kontaktpunkt mot väggar och ytor med 90%, samt 10% luftmotstånd. Allt detta innebär bättre manövrerbarhet av racketen och större accelerationskapacitet vid träffar.

Å andra sidan har vi förstärkt dess ömtåligaste spets (huvudet) med en självhäftande stötfångare som anpassar sig perfekt till dess form, Prisma-stötfångaren. Detta täcker inte bara ramen utan också dess anslutning till racketens plan.

Maxima Human Padel Open inkluderar Summum-teknologi i sin konstruktion, som är baserad på summan av flera faktorer:

– Ett längre grepp än vanligt för att ge spelaren ett mer bekvämt och professionellt grepp, och även för att underlätta för den som använder båda händerna vid backhandsskott.

- En 1 cm längre slagyta.

– Aerodynamisk borrning är det nya borrsystemet som Pro, Black, Advanced, ITSV och ONE-serien har i den här kollektionen.

– Och Wings Diffuser-tekniken i hjärtat, med en aerodynamiskt förbättrad diffusor, som ger mer manövrerbarhet och precision.

Och slutligen är det värt att lyfta fram Handlesafety-tekniken, ett nytt säkerhetssystem för handtaget. Normalt i alla racketar kommer repet ut från ett centrerat hål som är fäst i handtagsramen med hjälp av en stift, nitar, spikar etc. Men med detta system går repet genom handtagets två väggar och kommer ut på båda sidor av spetsen, vilket ger 100% säkerhet och komfort till greppet.

Funktioner

  • Form: Dropp
  • Typ av spel: Mellan kontroll och makt
  • Nivel: Professionell
  • Linje: Pro
  • Balans: Medium-hög
  • Typ av kärna: Medium touch
  • Huvudmaterial: Kolfiber
  • Handtag: 14,5 cm
  • Ram: Prisma ram
  • Hjärtkonstruktion: Med diffusor
  • Grov struktur i ytan: Ja, SLICE-struktur men med mjuk relief (3D-dekal)
  • Självhäftande stötfångare: Ja
  • Omslag: Ja, startomslag ingår
  • Samling: 2023/2024
  • Vikt: Från 340 till 365 gr.
Egenskaper

Egenskaper

ArtikelnummerTGV2301013851OS.RK
EAN-kod8401010262167
VarumärkeVarlion
Form 

Form

Det finns olika former på padelracketar, och vilken form du väljer beror på dina personliga preferenser och spelstil. En rund form ger en jämn fördelning av vikten runt hela racketen, vilket kan vara bra för spelare som vill ha en bra balans och kontroll. Droppformade racketar har en mer aerodynamisk form, vilket kan ge lite extra kraft och precision när du slår bollen.
Diamantformade racketar har en liknande form som teardrop-racketar, men med en mer markant spets på ena änden. Detta kan ge lite extra kraft och kontroll när du slår bollen.

Oavsett vilken form du väljer är det viktigt att du känner att racketen känns bekväm att hålla i och att du har bra kontroll när du spelar.
Dropp
NivåAvancerad
ViktgruppLätt
BalansMellan
EgenskaperKontroll, Kraft
[No translation] ?

Toppsäljare inom padelracket

-66% Nox X-One, Padelracket
279 kr
819 kr
Kampanj
-70% RS Cobra Womens Ice Edition, Padelracket
379 kr
1 249 kr
Kampanj
-69% Adidas Metalbone #Greenpadel, Padelracket
839 kr
2 699 kr
Kampanj
-52% STIGA Art, Padelracket
1 195 kr
2 499 kr
Kampanj
-70% Adidas Metalbone Youth 3.1, Padelracket
455 kr
1 499 kr
Kampanj
-38% Adidas Metalbone HRD, Padelracket
2 739 kr
4 399 kr
Kampanj
-54% Babolat Storm, Padelracket
459 kr
999 kr
Kampanj
-40% Babolat Veron Counter, Padelracket
1 553 kr
2 599 kr
Kampanj

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få unika rabatter, erbjudanden, de senaste nyheterna, inspiration och mycket mer!

Genom att fylla i min e-postadress godkänner jag att Tengo behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt Tengos integritetspolicy.

  • Många leveransalternativ
  • Öppet köp i 14 dagar
  • Suverän kundservice

Din kundvagn(0 st)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan